Gledanje u budućnost

Gledanje u budućnost se zasniva na dobivenim porukama iz viših sfera o svemu onome što dolazi, a što ljudsko oko ne može vidjeti. Još su stari Rimljani imali svoj sistem za gledanje budućnosti u kom se spominje novac, i sve vezano za novac.

Gledanje u budućnost – Astrologija. Ovo gledanje nam omogućava da kroz otvaranje natalne karte i položaj planeta dođemo do određenih saznanja vezanih za buduće događaje.

Gledanje u budućnost – Numerologija. Ovo gledanje nam omogućava da pomoću brojeva i određenih numeričkih ciklusa dođemo do određenih saznanja vezanih za buduće događaje.

Gledanje u budućnost – Nordijske Rune. Ovo gledanje nam omogućava da pomoću drevnih Runa dođemo do ključnih odgovora vezanih za budućnost. Zbog svoje energetske snage Rune ne treba često otvarati već samo kada poželimo dobiti odgovor na specifična pitanja.

Gledanje u budućnost – Ciganske karte. Ovo gledanje nam omogućava da ostvaranjem ciganskih karti i postavljanjem određenih pitanja dođemo do saznanja što nas čeka u budućnosti.

Gledanje u budućnost – Tarot karte. Ovo gledanje nam omogućava da otvaranjem Tarota dođemo do vrlo zanimljivih i jedinstvenih odgovora.

Gledanje u budućnost – Mađarice. Ovo gledanje nam omogućava da otvaranjem karata dođemo do određenih saznanja vezanih za sadašnjost i budućnost.

Gledanje u budućnost – Kockice. Ovo otvaranje nam omogućava da bacanjem kockica i nihovim szbrajanjem dođemo do odgovora na postavljena pitanja u kraćim ili dužim formama.

Gledanje u budućnost – Visak. Ovo otvaranje nam omogućava da otkrijemo mnoge situacije vezane za budućnost, naročito iz važnih segmenata života.

Gledanje u budućnost – Kristali. Pomoću kristala možemo otkriti što nas čeka u budućnosti i kakvi su nam životni putevi.

Gledanje u budućnost – Grah. Ovo otvaranje nam pruža mogućnosti da preko tradicionalne tehnike zrna graha saznamo što nas zanimljivo čeka u budućnosti.

Gledanje u budućnost – Gledanje u sos od kafe. Ovo gledanje nam pruža mogućnosti da poslije popijene kafe preko simbola i figura saznamo šta nas čeka u bližoj i daljoj budućnosti.

Gledanej u budućnost – Gledanje u listiće od čaja. Ovo nam gledanje pruža mogućnosti da preko listića čaja saznamo zanimljive djeliće svoje budućnosti.

Ovo je samo mali dio mogućnosti kada pričamo o proricanju i gledanju u budućnost. Postoji još puno načina koji nam u energiji otvaraju vrata ka saznanju budućnosti i svega onog što nam ona donosi.

Gledanje u budućnost – naš način da dođemo do određenih važnih saznanja prije nego se ona uistinu i dogode.